Zárcsere I. kerület – Késésben…

A minap sikeresen beragadtunk otthonunkba. Egy rémálom volt, ugyanis a gyerekeknek iskolába kellett menniük, nekünk pedig dolgozni. Azonnali megoldásra volt szükség. Nem volt sok lehetőségünk, felfeszítettük a zárat és a család elindulhatott.
Én kaptam egy szabad délelőttöt a főnökömtől, hogy szakembert hívjak. Lakatos mestert nem ismervén a számítógép segítségét vette igénybe. Beírtam, hogy zárcsere I. kerület. Több találatot is kiadott erre a kifejezésre. Nem gondolkodtam sokat. A számomra legszimpatikusabb oldalt/céget hívtam fel. A telefonban közöltem, hogy a zárcsere I. kerület szolgáltatásukat szeretném igénybe venni, de a lehető legrövidebb időn belül. Nagyon kedvesek és készségesek voltak. Tájékoztattam arról a szakembert, hogy magunk végeztük a zárnyitást, valószínű nem kis kárt okozva ezzel a zárbetétben.

Rövid egyeztetés után egy órán belül otthonunkban is voltak. Felmérték a helyzetet és az okozott kárt. Lényegesen egyszerűbb lett volna az egész munkafolyamat, ha a zárnyitáshoz is őket hívjuk. De idegességében és sietségében az ember csak arra törekszik, hogy minél hamarabb elinduljon a dolgára. Vissza csinálni azonban semmit sem lehet. Tájékoztatott a szakember, hogy milyen lehetősé körül választhatok és milyen ár értékű zárat szeretnék beszereltetni az adott kategóriában. Közösen döntöttünk. Nagyon pozitív csalódás volt, hogy nem a legdrágábban szerelte be a megkérdezésem nélkül. Megtehette volna, hiszen nekem azonnali segítségre volt szükségem és ők voltak azok, akik a leghamarabb tudtak a helyszínre érkezni.

A munkával hamarabb végzett, mint azt gondoltam. Én arra számítottam, hogy először megnézi, milyen zárat kell bele szerelni és elmegy egy szaküzletbe megvásárolni. Az is megfordult a fejemben, hogy nekem kell elmennem magam megvásárolni a zárat. Az maga lett volna a tragédia. Először is nem értek hozzá, másodszor pedig kire is hagyhatnám az otthonom, melynek ajtaja tárva nyitva van? A legnagyobb meglepetésemre olyan szerviz autóval rendelkezett a szakember, melyben minden zártípus megtalálható volt. A szerszámkészletről már nem is beszélve.

A munka végeztével kiállította a számlát. Említenem sem kell, hogy egy rettentően magas végösszegre számítottam. És mint a munkafolyamat összes pontjában, úgy ebben is nagyon tévesen gondolkodtam. Egy teljesen elfogadható számlát kaptam. Nagyon meg voltam elégedve a munkával és az árral is.

Azoknak, akik az 1. kerületben kerülne hozzánk hasonló helyzetbe, számukra ajánljuk a Záróra zárcsere I. kerület szolgáltatását. A lehető legjobb szakemberek, akikkel valaha dolgoztattam.

Ami a legjobb, hogy a zárcsere 1. kerület szolgáltatásuk éjjel-nappal, hétvégén és munkanapokon is elérhető. Non-stop állnak az Ügyfelek rendelkezésére. Családanyaként számomra ez egy nagyon megnyugtató dolog.

Weboldaluk ide kattintva tekinthető meg.